Inflytt

Vi tillträdde huset den siste april 2014, men bytte inte adress innan i början på augusti. Det stora flyttlasset gick några dagar innan vår flytt, för att hinna städa ur och lägga sista handen vid lägenheten innan överlåtelsen. Trots att vi hyrt största lastbilen vi fick lov att köra, blev utöver den, hela vår och hela mamma och pappas stora bil fulla med saker. Inte nog med det fick vi tillfälligt stuva in en del grejer i källaren på Magasinsgatan.
Usch så mycket saker vi har.

På plats vid huset väntade vännerna som agerade bärhjälp. Själv hann jag nästan inte bära någonting för alla var så snabba. Den dagen fick Tove vara hemma med mormor och slippa flyttstök och 50 mil i bil.

Många lådor och saker som skulle få tillfälliga platser i huset tills vi var redo att sortera in det där vi tänkt ha det. Men först skulle all förvaring på plats. Bekvämligheter så som köksskåp och garderober till exempel. Jag och Tove ägande åt oss att spana in våra nya omgivningar medan Seb fixade. Det var nu den riktiga utmaningen med att renovera med barn började.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.