Livet lever

Vet inte hur många gånger jag börjat skriva men fått börja om igen. Det känns som det ligger lite press på just detta inlägg. Det var ju några månader sedan sist.

Jag ämnar inte göra någon årssummering (även om det skulle behövas om man tittar på bloggens skrala 2013-innehåll). Okej. En kort då. Med fokus från april och framåt. Eller rättare sagt på de senaste veckorna.

2013 har varit året då allt förändrades. Vi blev tre. Jag, Sebastian och så vår lilla Tove aka. Hjärtat, Tovetott, Tovis, Tottis och på senare tid Tove-terrorist. Sagt med humor naturligtvis. Men inte utan ett visst mått av sanning. För nu är de lugna dagarna, i alla fall tillfälligt, utbytta mot dagar fyllda med vilda matprotester (varför ska det alltid behövas trugas till förbannelse innan insikten om att gröten faktiskt är lika godidag som alla andra dagar kommer?), bajsblöjejonglering med en Tovis som tvunget vill ha en annan topps än de sju hon redan har (Ja, jag har gett upp den kampen. Är det bara topps som duger att pilla på så får de vara priset för att få de fem sekunder av stiltje som behövs), en uttråkad Totti som åker längst ner i åkpåsen för att det är tråkigt att handla mat och en styck klarvaken sömnterrorist som reser sig 20 gånger i sängen, tappar nappen under sängen (gärna där det är som mest dammigt så jag antingen måste ut i köket och skölja av eller vuxet ta alternativet att själv få äta upp det) och piggt klappar händerna åt mina djupdykningar ner på golvet (som att jag helt plötsligt fått för mig att leka tittut) vid tre-snåret på natten. Och nu börjar jag bli trött. Väldigt trött. Så idag fick vi faktiskt lov att flytta in spjälsängen i rummet långt bort på andra sidan lägenheten. Håller tummarna för att både hon och vi får en mer ostörd sömn i natt. Men usch vad långt borta det känns. Mitt lilla hjärta som blivit så stor.

God natt på er!

20131230-232514.jpg

6 kommentarer till

  1. Oj vad nära Sebastians spädbarnstid plötsligt kom! Jobbiga perioder kommer och går och vi älskar dem bara mer och mer…barnen våra. Kram till er nattugglor!

  2. I had been very happy to seek out this web-site.I desired to thank you for your time and energy because of this amazing read!! I undoubtedly enjoying each and every small spot of it and I have you bookmarked to have a look at new stuff you blog post.Can I just say what a relief to find somebody who actually knows what theyre speaking about online.

  3. [..YouTube..] Please God, bring Jack Bauer to the big screen. I will be the first in line. for it.This would never have been as successful without Keifer Sutherland I guarantee you that. He made this show. Keifer, as a fan I am thankful to you for your brillant acting and portrayl of what will go down as one of the greatest roles in televsion history. Now, please get the movie going. I can’t wait for more Bauer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.