15 september

Nu är nog ändå hösten här va? Vi tackar sommaren 2013 för att ha varit den bästa (och längsta) sommaren någonsin, på många olika vis. Idag har jag sorterat ut sommarkläderna ur garderoben, packat dem i en plastlåda och burit ner dem i källaren. Det känns verkligen helt okej så här halvvägs in i september. Passade på att röja och sortera lite extra när jag ändå höll på. Vet inte någon annan som röjer, sorterar, slänger, optimerar förvaring, skänker och organiserar så mycket som vad vi gör. Ändå har vi så mycket saker och så lite plats. Skyller på alla verktyg, maskiner och hundratals borr som successivt verkar föröka sig i garderoberna. Det kan inte vara normalt att som lägenhetsinnehavare ha en så stor maskinpark som vi har.

Anyway. Med höstens intågande har även terminsbundna aktiviteter som mammaträning och babysim dragit igång. Jag som är smalare och svagare än jag någonsin varit i vuxen ålder hinner inte bli starkare i takt med att Tove (som som sakta men säkert äter upp mig) blir tyngre. Men nu är träningsgruppen igång och onsdagsförmiddagarna är numer vigda åt funktionell utomhusträning med vagnarna inom räckhåll.

Babysim har vi också börjat med. Tidigt så in i norden startar vi numer våra söndagar med att ge oss iväg till simhallen och plaska runt  i 35 -gradigt vatten, bubbla och sjunga skattsången en halvtimma. Riktigt mysigt. Men det måste vara väldigt ansträngande för de små. Idag sov Tove 2 ½ timma när vi kom hem. Jag sov en.

Babysim

2 kommentarer till

  1. Hurra! Min favoritblogg har uppdaterat. Så fin bild på lilla Tovis. Jag tror bestämt vi måste kolla på fler badbilder när jag dyker upp :-) Jag hoppas på fler uppdateringar snart. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.